Рецепти » Предястия » Пастет » Брънсуикски пастет с черен дроб

Брънсуикски пастет с черен дроб

Брънсуикски пастет с черен дроб
Рейтинг: 2 от възможни 10 - гласове 369
от:
Iva Kostova
46 години

Продукти

  • 385 мл наденичка от черен дроб - Брънсуикска
  • 100 мл крема сирене
  • 1/3 ч. ч. подквасена сметана
  • 1 ч. л. лимонов сок
  • 1 ч. л. настърган лук
  • черен пипер
  • чесън на прах

Начин на приготвяне

Разбиваме крема сиренето в един съд, като постепенно добавяме наденичката от черен дроб (Брънсуикска). След това добавяме подквасената сметана. Разбъркваме добре сместа докато стане гладка. Добавяме лимоновият сок, настъргания лук, черен пипер и чесън на прах. Преди да сервираме пастета го оставяме да престои в хладилника за най-малко 1 час, а най-добре е за една нощ.