Рецепти » Основни » Лапад с ориз

Лапад с ориз

Лапад с ориз
Рейтинг: 4 от възможни 10 - гласове 628

Продукти

  • 1 глава лук
  • лапад
  • олио
  • ориз
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • вегета
  • прясно мляко
  • 2 яйца
  • кашкавал

Начин на приготвяне

Задушете ситно нарязаната глава лук и лапада в олио. Прибавете ориза и овкусете със сол, червен пипер, черен пипер и малко вегета. В една тава поръсете малко олио и прехвърлете сместа. Печете в загряна фурна на 200 градуса. Преди да е готово яденето, залейте отгоре с прясно мляко и 2 яйца. Накрая настържете кашкавал. Печете до готовност.